Var god stör ej, träning pågår!

Nu är det allvar. Om mindre än en månad är det dags för knäoperation. Vad som gäller  inför och efter den dagen är träning och åter träning.

Träningscykeln har gjort susen. Rörligheten i vänster knä har fått en skjuts framåt. Min sjukgymnast åstadkom när artrosen blommade som värst ett underverk. En rad övningar gav mig modet tillbaks då knät svarade positivt och viskade – mera bara mera träning det gör gott. Inför operationen trappade vi upp övningarna. Träning med stöd av sjukgymnast och däremellan här hemma är planerad.

Det gäller att inte förfalla och utvecklas till vad som kallas en soffpotatis. Idag slog jag på stort och inhandlade några träningsredskapsom kan fungera då träningen ska intensifieras under rehabiliteringen. Då gäller fyra träningspass dagligen för att få igång knät. Plus en massa värktabletter för att underlätta träningen.

På måndag är det dags för inskrivningsrutiner. 4-5 timmar tar den proceduren. Hoppas nu bara att jag anses vara vid tillräcklig bra vigör för att klara operationen.

Andra om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments