annarkia.se byter skepnad.

Bloggen annarkia.se går i graven i sin nuvarande form.

Uppdaterad maj 2018
bloggenSom många av er märkt har inläggen om politik och samhälle glesnat. Mitt engagemang för politik och samhällsfrågor är dock fortfarande lika starkt som förut.

Blogga tar tid och kraft och konkurrerar med andra aktiviteter. Kan tänkas att mitt fotointresse kommer att breda ut sig på  annarkia.se och förvandla den till en bilderblogg.

Idag publicerar jag foton och bilder på Flickr.com. En trevlig plattform som ger snabb feedback och ett och annat tips. Ett och annat foto hamnar även  på Instagram .

Kan tänkas att jag och någon eller några startar ny blogg. Det är en nymornad ide som vi diskuterat. Vi tänker träffas och fota och spegla livet i staden och varför då inte publicera bilderna på en gemensam blogg!?

Vad som än händer ligger annarkia.se kvar tills vidare.

Tack alla ni som följt min blogg, som kommenterat och haft synpunkter.

Christina Vilhelmsson
___________

Som  synes har jag inte kunnat hålla fingrarna i styr utan ett och annat inlägg om samhällsfrågor har poppat upp här. Tanken om att skapa ett nytt forum en facebookssida för mitt politiska engagemang höll för en kortare period. Sidan är numera nedlagd och kvar finns mitt privata konto.

 

Andra om , , , , , , ,

1 comment for “annarkia.se byter skepnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.