Kejsaren avklädd offentligt.

Littorins  mörkning  och Schymans penningabål är det vad vi minns av Almedalen 2010?

För politiskt intresserade är det naturligtvis inte så.  Däremot är Littorin-affären  av den dignititeten att den troligen påverkar valet. Vad säger oss sättet som Littorin och moderaterna hanterade Aftonbladets avslöjande? En mörkning iscensatt av kretsen runt statsministern  och en statsminister som å ena sidan låtsas inget veta och å andra sidan förskjuter och pariasförklarar en medarbetare i den innersta kretsen. Data om Littorin som plockas bort i hast som om han aldrig existerat och till råga på allt en  huvudperson som gått under jorden.

Kejsarens nya kläder

De nya moderaterna,offentligt avklädd sina nya klädedräkt med en krishantering som stämmer väl in på den människosyn  de gamla moderaterna associerats med och som förstärkts av de nya men i ny skepnad.  Arbetslinjen som skapat ett ökat utanförskap där föraktet för   sjuka, arbetslösa och gamla visats med sådan brutalitet. Ett förakt som nu också så tydligt visats en  förlorare.

Ensam och spetälskförklarad mår förmodligen Littorin pest. 1,3 miljoner i fallskärm , en förmögenhet för vanligt folk, räcker inte långt för en person som Littorin. Herrklubbens nätverk  har kanske kvar ett lillfinger att ta tag i när affären döljs i mörker.

Tidigare inlägg

Bloggat Jinge om en kroniskt opålitlig statsminister,  Röda Berget om Aftonbladet som gillade Röda bergets inlägg

Media ab1 ex1 svd dn12, dagen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
HumanLabRat
13 years ago

Ja nu står han naken med rumpan bar! 😀 Finns kanske fler som skulle behöva prova kejsarens nya kläder?

trackback

[…] Israel, Apartheid, Rasism, Libyen, Politiska fångar, Mellanöstern, Politik dn12 svd12 ex ab annarkia pamflett trotten t var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18802048)a(1459)' + […]