Löfven och Reinfeldt träter medan Åkesson formerar leden.

Den ökande arbetslösheten börjar ta sig oanade konsekvenser.

I takt med att allt fler varslas och förlorar sin försörjning  ökar antalet som behöver försörjningsstöd för att få sin vardag att gå ihop. Det arbetslöshetsunderstöd som tidigare gav arbetslösa en andra chans, tid till omställning och att söka nytt jobb är ett minne blott. Om nu folk överhuvudtaget anser det lönt att vara medlem i en allt dyrare a-kassa som gett allt mindre om oturen är framme.

Vi borde inte förundras över att det är ett parti som Sverigedemokraterna, ett parti som serverar enkla lösningar på komplicerade problem som vinner i en tid av ökad otrygghet och oro för morgondagen Arbetslösheten närmar sig åtta procent. Ungdomsarbetslösheten är över 22 procent.

Stödet för Sverigedemokraterna har den senaste tiden ökat kraftigt inom LO. Det visar en analys av opinionen som SVT Nyheter bett Sifo göra. – Var sjätte LO-medlem skulle rösta på SD om det vore val i dag, säger Toivo Sjörén, chef för Sifo Opinion.(SVT)

Sveriges två största partier har ett ansvar. En jobbpolitik som heter duga lyser med sin frånvaro allt medan herrarna  Reinfeldt och Löfven träter   om vem som inte vill debattera med vem.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

  2 comments for “Löfven och Reinfeldt träter medan Åkesson formerar leden.

  1. Pingback: En skavande vecka | RASMUS LENEFORS

Comments are closed.