Aprilskämt eller vad?

Det är inte lätt dessa dagar att se vad som är sant och vad som är rena rama skämtet. Ur led är tiden.

När 30 % av svenska befolkningen gått på moderaternas trixande med siffror för att få verkligheten att stämma med deras karta så kan ju folk gå på vad som helst kan man tycka.

Arbetsförmedlingen spionerar på pensionärer för att se om de inte kan jobba skriver Arbetarbladet . Kan man bugga så kan man jobba lyder devisen.   Med tanke på alla sjuka som ska rannsakas av nämnda förmedling trots läkarintyg är steget inte så långt. Eller vad säger du?

Förra året blåstes Göteborgs starke man Göran Johansson rejält då han gick i taket  och lät sig luras.  Han tänker sig väl för mer än en gång i år. Nog för att det ofta blåser starka vindar i Göteborg och visst är det sant att elpriset skenat . Men vindkraft mitt i stan för ladda spårvagnarna kan ju bara vara ett skämt. Eller?

Kan det verkligen vara sant att ett gamilaraay, ett australiskt ursprungsspråk, som i dag enbart har tre levande brukare används på Twitter . Ja varför inte?

Bengt Karlsson köper Rosenlundsbadet i Jönköping skriver J-Nytt. En av kommunens kassakor till salu? Ett aprilskämt? Vet i fasiken med tanke på Mats Green (M) körde ut de föreningar som i årtionden berikat Kulturhuset.  De var inte politiskt korrekta enligt Green.  Så varför inte också sälja ut Rosenlundsbadet? Näää…Bert Karlsson får  nöja sig med sin egen pool.

Media: SvD, DN, AB, Ex

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments