Aprilskämt eller inte?

Har Du blivit lurad av ett aprilskämt idag? Ja det är ju inte så lätt att veta vad som är skämt eller allvar dessa dagar när tiden gått ur led..

I Jönköping lät Zac sig luras av det här som faktiskt inte var ett skämt.

Har du planerat att gå på sportfiskemässan på Elmia i helgen? Är du man tvingas du då betala dubbelt så mycket jämfört med en kvinna för att få din entrébiljett.
– Det är en medveten strategi, säger Agneta Brunell, projektledare för sportfiskemässan. (jnytt)

Lasse Strömberg funderar om nyheten med patienten som fått göra repris hos ortopeden efter att höftledskulan hoppat ur led. Sjukhusets förklaring var att man endast köpt in en storlek på höftledskulor. Det borde ju ha i alla fall ha varit skämt.

Jag själv funderar på om inte Guldgruvan – databasen som vet allt om dig och din livsstil är ett skämt. Men vem vet vad de kan hitta på i dessa FRA-tider. Då allt och alla ska hållas under uppsikt.

Och stackars Göran Johansson som gick i taket då han i Göteborgsposten läste om hur segelfartyget Götheborg ska sprängas i luften som ett led i Göteborgs 400-årsfirande.

Jag förstår ingenting,  säger Göran Johansson som rasar över  beslutet . (GP)

Närmare sanningen än DN:s ”forskningsupptäckt”  kan  man knappast komma trots att det är ett skämt För det vet vi ju att män blir pjoskiga och barn på nytt vid lite feber.  Eller hur? För det är väl ett skämt det här?

SVD:s översikt över årets aprilskämt hittar Du här och AB:s dito här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments