Dold agenda bakom hotbilden?

Säkerhetstjänster i olika länder varnar för terroristattacker i Europa.  Råden som ges är att vi ska vara vaksamma.

På vad och hur ges inga svar.  Meningslösa råd som oroar. Råd som kanske saknar grund då hotbilden eskalerats  allt eftersom efter rundgång hos olika säkerhetstjänster likt en pestsmitta med snabb spridning.

Senaste veckans terrorvarningar är en rundgång mellan världens underrättelsetjänster där en varning ger en annan.(AB)

Dold agenda?

Var syftet med förhöjd hotbild ett sätt att tysta en väntad opinion mot det våld som människor utsätts för bara för att de råkar vara vid fel plats vid fel tidpunkt.

-I en amerikansk robotattack i nordvästra Pakistan har åtta misstänkta islamister dödats. Minst tre av dem hade tyskt medborgarskap, uppger den pakistanska säkerhetstjänsten för tyska medier. Det var ett förarlöst flygplan, av allt att döma från den amerikanska underrättelsetjänsten CIA, som avfyrade två robotar mot en byggnad i staden Mir Ali. Uppgifterna går isär om huruvida målet var ett bostadshus eller en moské, men samtliga i byggnaden ska ha dödats. Räden är den senaste i en våg av liknande hemligstämplade, amerikanska attacker, 26 gånger den senaste månaden ska de förarlösa planen ha släppt robotar mot mål längs den pakistanska gränsen till Afghanistan.(SR)

Världen är farlig om man är pakistanier och råkar befinna sig i en moské eller bostadshus där CIA misstänker att några av besökarna/boende tillhör en islamistisk organisation med terroristanknytning. Världen har blivit galen som tillåter en underrättelseorganisation att skicka iväg bomber där civila riskerar dödas på basis av vad som framkommit  efter förhör med en fängslad misstänkt terrorist. De förarlösa planen har vid flera tillfällen missat tänkt mål och istället har civila bragts om livet.    Hur kan man tro att man kan rädda liv genom att beröva andras?

Tidigare inlägg

Bloggat: Jinge & Svensson & Röda Malmö & Hell-man
Relaterat  i media: AB1 Expr DN12GP SvD1 SVT
Andra om , , , , , , , , intressant.se

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Allians, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Politik, Val 2010 ab123 svd1 dn12 ex12 Läs också: annarkia, k&å, pamflett, lasse, hampus, kaj, björn, fredrich, rödam, jonas & zaramis […]