Destination Sillvik, Hisingen.

Bor man på en ö ligger havet inte långt borta.

Lilleby 039Det är kustnära på Hisingen om man säger så. Ingen dum plats att vakna på en söndag med strålande vårsol och plusgrader. I dag lockade Lilleby och Sillvik  som ligger ca en mil bort.  Här finns möjlighet att promenera   såväl   skog som längs klipporna vid havet och sommartid sköna salta bad. Lilleby 037

Vad som slog mig förutom vackra vyer var att allt är så välordnat med gångstigar, planteringar, grillplatser, parkeringsplatser. Så rent och prydligt. Välskött och ordnat med omsorg.

Med tanke på alla farthinder lär det krylla av folk när det är säsong för bad härute.  Inte min likör direkt med en massa folk som skymmer sikten bortskämd som jag är med  en egen vrå i norra Bohusläns mer vilda natur den ljusa årstiden. Lilleby 032 Tur att jag klätt mig rejält trots vårsolen. Ute på klipporna så nära havet blir man snabbt nedkyld om det blåser det minsta så här års. Och blåste gjorde det. Synd att jag glömde stativet.  Kalla händer och blåst bornar inte för skarpa bilder utan stöd. Det var för övrigt ett tag sedan jag hade systemkameran med utomhus.  Kändes en aning ovant som synes av resultatet.

Foto: Annarkia

Pollensäsongen är här, AB

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments