Så in i Norden less på teknikstrul


Reagerar så typiskt kvinnligt när tekniken felar.

Tror att jag gjort fel och sätter igång felsökning som tar tid och knycker energi för att sent om sider upptäcka att det är tekniken som strular

Vad sägs om det som hände igår. Först en ovillig och strulande TV. En sådan där som kallas Smart med internetuppkoppling och massa trevliga appar. Visst fungerade TV:n men inte nätuppkopplingen och den så kallade SmartHubben med alla applikationerna. Inget fungerande Twitter, Facebook, Internet, SF…allt heldött. Letar fel igen och igen och igen.

Vågar inte gissa hur lång tid det tog innan jag sätter mig till rätta och kollar Twitter och söker #smarttv #smarthub . Ilskna tweets från innehavare av Smart Tv i olika länder poppar upp. Server som ligger nere…jaha.

Timmar av felsökande borde ha lärt mig läxan. Men icke. Bloggen laddar inte och samma visa igen. Ny felsökning som suger. Tänk att det ska vara så förbaskat svårt att inse att det är tekniken som strular och inte mitt hanterande av densamma. En Ddos attack mot mitt webbhotell var boven i det dramat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments