En mentalt störd terrorist.

En personlig vendetta och hämndaktion av en mentalt störd terrorist.

Den misstänkte gärningsmännen beskrivs av poliskällor som en 24-årig man som har besökt de oroliga områdena vid gränsen mellan Pakistan och Afghanistan.

Frankrikes inrikesminister Claude Gueant uppgav till journalister på plats att mannen säger sig ha band till al-Qaida. Han sade också att mannen sagt sig vilja utkräva hämnd för oförrätter mot palestinska barn och hämnas på den franska armén för dess intervention utomlands.

Han ska ha varit misstänkt efter de första två attackerna mot soldater. Sedan dess har viktiga bevis som pekat ut honom framkommit (SVT)

En synnerligen farlig och mentalt störd person med sjuka tankar. En seriemördare som sprider död och fruktan och vars handlingar kan få politiska konsekvenser och leda till en spiral av våld. Judiska barn i Toulouse har inget med palestinska barn att göra. Fick de tre soldaterna med arabiskt ursprung som han dödade också plikta för de palestinska barnens skull kan man undra?

Bloggat: Jinge, Svensson, Röda Malmö

Media: ab1 dn123 svd1234 svt sr

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
12 years ago

Bra skrivet, om du vill läsa något från en som faktiskt bor i Toulouse så kan du besöka http://shakeandbake.blogg.se/. =)

trackback

[…] Bloggat: Röda Malmö, Annarkia, Läs även andra bloggares åsikter om Toulouse, Seriemördare, Terrorist, Fundamentalist, […]

Arne
Arne
12 years ago

Hej, mentalt störd?
Det är alla djupt troende mer eller mindre, frågan är om han är mentalt störd på ”riktigt”. Det man ska komma ihåg när det gäller muslimska terrorister är att det inte krävs en ”sjuk” person för att begå terrorbrott mot mänskligheten. Jag hoppas däremot att han förklaras störd.
Soldaterna fick betala för att Frankrike är militärt verksamma i arabiska länder.