En misslyckad mörkläggning?

Hur ska USA nu finansiera kriget mot terrorismen?

Filmrättigheterna till slutscenariot på 10 års jakt efter bin Laden, ett veritabelt drama med en säljande dramaturgi , en ädel kamp mellan det goda och det onda, action och spänning och reality blir svårsålt  efter det att det visat sig att   direktsändningen från Pakistan var falsk.
Nu visar det sig att vad Obama tittade på var myrornas krig då sändningen inte fungerade.  Senaste nytt från Vita Huset är att sändningen bröts på grund av tekniskt fel vid själva stormningen av bin Ladens villa i Pakistan.. Kan det vara så  att man inte vill visa vad som verkligen hände?  Det var inte så ädelt har det visat sig. Ren avrättning av människor som inte gjorde motstånd.

”Nya avslöjanden om räden mot Usama bin Ladin visar att Vita husets första version av händelserna var falsk. Enligt vittnen var motståndet minimalt och de flesta av de som dödades hann aldrig skjuta tillbaka.(SvD)

Inte så konstigt att  konspirationsteorier florerar när makten använder sig av lögner för att tillrättalägga en verklighet som haltar.

Media: ab12,dn12,ekot12,ex1,gp,svd1, svt1

Andra om , , , ,

2 comments for “En misslyckad mörkläggning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.