En misslyckad mörkläggning?

Hur ska USA nu finansiera kriget mot terrorismen?

Filmrättigheterna till slutscenariot på 10 års jakt efter bin Laden, ett veritabelt drama med en säljande dramaturgi , en ädel kamp mellan det goda och det onda, action och spänning och reality blir svårsålt  efter det att det visat sig att   direktsändningen från Pakistan var falsk.
Nu visar det sig att vad Obama tittade på var myrornas krig då sändningen inte fungerade.  Senaste nytt från Vita Huset är att sändningen bröts på grund av tekniskt fel vid själva stormningen av bin Ladens villa i Pakistan.. Kan det vara så  att man inte vill visa vad som verkligen hände?  Det var inte så ädelt har det visat sig. Ren avrättning av människor som inte gjorde motstånd.

”Nya avslöjanden om räden mot Usama bin Ladin visar att Vita husets första version av händelserna var falsk. Enligt vittnen var motståndet minimalt och de flesta av de som dödades hann aldrig skjuta tillbaka.(SvD)

Inte så konstigt att  konspirationsteorier florerar när makten använder sig av lögner för att tillrättalägga en verklighet som haltar.

Media: ab12,dn12,ekot12,ex1,gp,svd1, svt1

Andra om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny
Benny
13 years ago

Fantastiskt bra att man äntligen hittade bin Laden! Och tänk vad festligt att man lyckades fånga Loch Ness-odjuret på samma dag! Ja, det är sant! Läs här så får du se:

http://adacta.motpol.nu/?p=376

Pelle
Pelle
13 years ago

T.o.m. Fox News och Associated Press har rapporterat om de dokument som kommit ut från Pentagon (se länk nedan) som visar att terrorledaren Anwar Al-Awlaki, som är listad Nr. 2 efter Bin Laden (nu nr.1) som den mest inflytelserika terrorledaren och som låg bakom t.ex. Forth Hood skjutningen och Detroit ”kalsongbombningen” i själva verket VAR BJUDEN OCH NÄRVARADE PÅ EN MIDDAG i Pentagon bara några månader efter 11 september: http://www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/

Det är bara en av massor av omständigheter kring 9/11 och ”kriget mot terrorn” som inte skall nonchaleras och avfärdas som ”konspirationsteorier”, eftersom det är dokumenterad fakta.

Några andra intressanta artiklar:

http://www.corbettreport.com/osama-bin-laden-pronounced-dead-for-the-ninth-time/

http://www.newsweek.com/2001/09/14/alleged-hijackers-may-have-trained-at-u-s-bases.html#

http://www.guardian.co.uk/uk/2011/feb/13/jihadi-train-7-7-bomber-freed

http://www.infowars.com/pentagon-dinner-guest-al-awlaki-slated-to-replace-osama/

http://www.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/

http://www.prisonplanet.com/mumbai-terrorist-was-us-agent.html

http://www.infowars.com/al-qaeda-is-a-front-group-for-the-us-military-industrial-complex/