Skampålen ”bara” för sexköpare?

Ingen har väl undgått det faktum att sveriges  justitieminister  Betarice Ask (m) vill peka ut personer som inte är dömda genom hemsända färgglada kuvert. Skampåle på 2000-talet är vad justitieministern vill införa.  En skam för ett rättssamhälle tycker de flesta av oss. Regeringen Reinfeldt har problem med sina ministrar det är uppenbart. Något som Reinfeldt efter all kritik mot Asks senaste bedrift själv kommenterade i Ekots lördagsintervju med orden ”vi ska inte ha ett glåpordssamhälle”. Nej det ska vi inte. Det ryms inte i en rättsstat.

En justitieminister som hotar rättssamhället kan vi inte ha kvar. Avgå Beatrice Ask!

Bara en fundering jag har som någon kanske kan upplysa mig om är hur det är med andra misstänkta brottslingar? Får de också brev hemskickade och om så är fallet har de samma rättigheter som de som misstänks för att ha brutit mot sexköparlagen? Kan de  begära att kuvertet sänds till arbetet istället?   Missförstå mig nu inte! Ingen ska behöva hängas ut på basis av misstanke och inte heller efter avtjänat straff.

Bloggat: Scaber Nestor, Alliansfritt , Projektpåriktigt, Röda malmö, Svensson, Peter Andersson, Yttrandefrihet,ftw

Läs även andra bloggares åsikter om, , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Emvie
14 years ago

Tycker Gredilina kuvert var en bra ide.
/Emvie

trackback

[…] och NSM), Scaber Nestor, Svensk Myndighetskontroll, Den förvånade pappan, Måns Back Nilsson (S), Annarkia, Bandhunden Skäller, Apocalypse Nowish, Lars-Erick Forsgren, Projekt På Riktigt, Stefan […]