Sjöstedts piruetter ett spel för galleriet.

Det borde inte räcka att Stefan Löfven blir lite snällare mot Jonas Sjöstedt!

Pressen på partilednIngen inom Vänsterpartiet att rösta rött och säga nej till en regering som baseras på en högerpolitik som skapar otrygghet och ett mer ojämlikt samhälle samtidigt som partiet ska utestängas från politiskt inflytande har varit stark.

Jonas Sjöstedts svar på kritiken blev en besvikelse. Inte att han kräver att partiet behandlas med respekt och inte utesluts för samtal och samarbete i riksdagen utan för att han tycks nöja sig med detta.

Sjöstedts markering att vänsterpartiet fördömer överenskommelsens nyliberala politik samtidigt som han tycks vara beredd att medverka till att den politiken genomförs genom att släppa fram Stefan Löfven som statsminister är inget annat än rent hyckleri. Det är en skenmanöver för att kollra bort och försöka lägga locket på den kritik som framförts.

En ärlig socialist kan aldrig medverka till att en högerinriktad politik får se dagens ljus. Högerpolitik måste bekämpas!

Varför ska man rösta på ett vänsterparti om det partiet blir medlöpare till en nyliberal högerinriktad politisk regeringsplattform som ökar klyftor och skapar otrygghet och därmed ger näring till att sverigedemokraterna får fler sympatisörer?

2 comments for “Sjöstedts piruetter ett spel för galleriet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.