Regeringen skyr inga medel

Förstår mig inte på vår regering. De agerar som om Sverige vore en bananrepublik.

I partiledardebatten stod de där alla fyra i alliansen och hyllade en skattesänkning, som visat sig kostsam och värdelös.Lögner och halvsanningar har satts i system.
Nu har de sett till att en utredare ska utreda sig själv. En lobbyist ska utreda sig själv.

SR/Ekot: ”Catharina Elmsäter Swärd har tidigare sagt att den avreglerade järnvägen fungerar bra och inte velat ha någon utredning. Men nu kan hon ha hittat en utredare som sannolikt inte kommer att ställa hårda krav på ökad statlig kontroll som oppositionen krävt.

Han heter Gunnar Alexandersson och har en bakgrund bland annat som företrädare för de olika tågföretagens intresseorganisation. Han har också forskat vid Handelshögskolan i Stockholm kommit fram till att de senaste årens kaos i tågtrafiken inte beror på avreglering i transportsektorn.

Vi har en regering som inte skyr några medel för att få verkligheten att passa in i deras kartbild. Verkligheten görs om för att bekräfta privatiseringarnas förträfflighet.En ex-lobbyist  ska utreda tågkaoset. Gunnar Alexandersson måste väl ändå anses jävig?

Media: Dagen,  AB,Expr 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Bloggat: Lasses Blogg, Annarkia […]

trackback

[…] Röda Berget, Annarkia – Regeringen skyr inga medel, Röda Malmö, Bilderblogg – Barroso: Alla länder ska med i euron, Lasses blogg – […]