Partiledardebatt eller Solsidan direkt?

I kväll är det upplagt för kamp om  fjärrkontrollen. Det är ett som är säkert.

Det blir spännande att se hur Stefan Löfven klarar en taggad kvartett från alliansen.  En allians som har all uppbackning de kan få av de stora rikstäckande tidningarna.

Expressen och Dagens Nyheter har redan utropat Fredrik Reinfeldt som segrare genom att påpassligt presentera en skop undersökning om vem som är bäst att leda landet. Drygt 800 intervjuades a och av det miniurvalet ska vi sedan tro att Reinfeldt är bäst för så svarade de flesta i den undersökningen  Vems sida Expressen står blir  övertydlig då de visar en bild på fyra alliansledare segervisst ta steg framåt . Dagens Nyheter slår på stora trumman och visar även de  en bild på kvartetten. Den ligger  längst upp i vänsterhörnet så vi inte ska missa vem som lyser starkast inför debatten. För säkerhets skull en rubrik som utropar Reinfeldt som bäst lämpad. Regeringsorganen har talat.

Svenska Dagbladet  försöker få oss att tro att det är partiledarna som bestämmer vad statens pengar ska användas till.

Medan alliansen slår  till med en kampanj riktad mot (s) på Facebook och Twitter t istället för att ta itu med verkligheten  gör sig förespråkarna inom (s) för vinst i välfärden sin röst hörd i media. Allt är som det brukar med andra ord.

Alliansen kampanjar men så gör också Unionen .  Läs mer hos Martin Moberg.

De ungdomar som går arbetslösa lär hamna på skuggsidan . Den kampanj alliansen startar känns osmaklig och oseriös. Hur ska ungdomar få nya jobb med alliansen om artilleriet används för att skjuta på S?

Är det det tonläget som kommer att sättas i kvällens partiledardebatt är det kanske bäst att välja Solsidan direkt!?

Media: DN1,2,3, 4, SvD1, 2, 3, 4GP, AB1,2,3,4,5, SVT12 & Vinden Vänder

 

 

 

Andra   om , , , , , , , , ,


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hans Åberg – Mångfalden, inte vinsterna problemet, enligt O, Maria Abrahamsson, Annarkia, 2, Den hälsosamme ekono…, Röda Malmö, Högbergs tankar, 2, 3, Min klon är snyggare […]