Vad ska vi tro?


Opinionsundersökning och lyckliga män.

Opinionsundersökningar fortsätter att dugga tätt även under sommaren. Vem orkar bry sig? Visst är det kul när det lag man själv håller på leder men vem vet hur det går i slutänden? Hur som leder det block som upphört men fortfarande benämns de rödgröna. Sossarna är största partiet igen och har så varit sedan näringslivets gode man Löfvén ställde sig i spetsen för socialdemokraterna. En betongsosse gick hem verkar det som.

Moderaterna ligger och stampar runt 30 % . Fredrik Reinfeldts taktik attvända andra sidan till när kritiken duggar nu sist från näringslivet tycks vara ett vinnande koncept. Hur ska man annars förklara att det partiet har 30% av opinionen på sin sida.

Men lycklig är väl Reinfeldt hur det än går om man får tro undersökningen från Cambridge.  Dammsuga som är statsministerns hemmahobby duger väl lika bra som att diska? Undersökningen har ju visat att män som diskar är lyckligare än de som inte gör det

 Där ser man. Ut med diskmaskinen och in med gubbarna framför diskhon när maten är uppäten. Då blir det frid och fröjd. Vi andrar kan ju sitta kvar och smutta på en Irish eller nåt och bara koppla av och luta oss mot  vetenskapens landvinningar.

Foto: annarkia

Media: dn1, svd, gp


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments