Sopas spåren under mattan?

Hemlighetsmakeri, fiffel och båg hos ett regeringsbärande parti är illa, riktigt illa. Inte nog med att det avslöjats att moderaterna härbärgerar valfuskare, nu försöker de städa undan fusket.

Enligt uppgift till DN.se ringer just nu ett flertal moderater på valbar plats i Stockholms stad runt till medlemmar och uppmanar dem att säga att de betalt sin medlemsavgift – trots att de inte gjort det.

Detta sker samtidigt som revisionsfirman Ernst & Young under tisdagen och onsdagen med hjälp av bland annat moderatanställda personer ringer runt för att intervjua drygt 500 medlemmar som blev nya medlemmar i Moderaterna under 2009.” (DN)

Detta om det stämmer borde kosta moderaterna regeringstaburetterna. Reinfeldt själv lämnade under partiledardebatten ut felaktiga siffror om antalet nya jobb för att förbättra regeringens image. När det gäller valfusket har Reinfeldt   i media uttalat att valfusket än så länge är obekräftade rykten.   Vad är det som sker? Sopas spåren under mattan för att bekräfta Reinfeldts uttalande?

Tidigare inlägg:

Media: DN 1 AB 1

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , I

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments