Moderaterna gör parodi på sin egen politik.

Tillsammans gör vi Sverige till ett föregångsland står det på en moderataffisch. Men Reinfeldt står där i ensam majestät. En bild och symbol för den moderatstyrda regeringen som knaprat på de mindre partierna. Symtomatiskt för de bilder alliansen försökt trumma in genom att ihärdigt välja kartan framför verkligheten.

Är det någon som köper budskapet?

Jobb istället för bidrag är ett typexempel på hur  moderaterna vänder upp och ner på den verklighet som är. Genom att försämra arbetslöshetsförsäkring och sjukförsäkring har fler hamnat utanför och i bidragsberoende och inte att förglömma RUT- och vårdnadsbidragen som hamnat i de välbeställdas fickor. Med en långtidsarbetslöshet som ökat och en ungdomsarbetslöshet som få i Europa kan toppa är det svårt att se att moderaterna och alliansen skulle stå för jobben.

Moderaterna gör parodi på sin egen  politik med hjälp av valaffischerna varför Jinges egentillverkade moderataffisch kom  som ett brev på posten.

Experterna tycker olika

Sahlin mer vågad än Reinfeldt säger professor i journalistik i Svenska Dagbladet.  Kommunikativt självmål säger en annan professor i Expressen.

Mer i media: Svd 123, DN12, AB 1, Ex1, GP

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , intressant

10 comments for “Moderaterna gör parodi på sin egen politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.