Gudruns gloria på sned.

När Gudrun Schyman och Feministiskt Initiativ eldar upp 100 000 kronor får nyheten genomslag både här hemma och i utländsk press.

Om syftet  att visa på löneskillnader mellan kvinnor och män var gott kan knappast metoden  accepteras. Pengar som skulle ha kunnat göra skillnad för många ensamstående kvinnor och deras barn i sommar gick upp i rök. En medial uppärksamhet för ett spektakel som  väcker ilska. För mig och många med mig hamnade Gudrun Schymans gloria på sned. någon höjdare i opinionsskapande syfte var inte det tilltaget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , intressant

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Viola
Viola
13 years ago

Gudrun Shyman är feg. 49% av de muslimska kvinnorna i världen kan inte läsa eller skriva. Vad gör Gudrun?Bränner svenska pengar !
Åk till Saudiarabien och missionera din lära! Våga stå för vad du säger! Kämpa för de kvinnor som har det svårt. Sluta leva överklassliv i Sverige och gör nytta Gudrun! Ta kampen mot Guggmaffian i de islamska länderna!

HumanLabRat
13 years ago

Det handlar inte om vare sig kvinnor eller något annat! Gudrun skiter med största sannolikhet även i Fi. Gudrun tänker bara på en person, henne själv och att strålkastarna aldrig får slockna utan alltid ska lysa över hennes överklass-kropp!