Aftonbladet och balansen.

Hur tänker Aftonbladet nu?

Ska vi ligga hemma på sofflocket istället för att gå till valurnorna den 19 september. Eller ska vi välja det parti med minst antal kandidater som är  eller har varit kunder hos kronofogden? Vi borde kanske utgå ifrån de som finns på valbar plats och därför skippa v, fp och m som alla har en eller två skuldsatta personer på valbar plats. Varför inte  istället lägga vår röst på det parti som ligger närmast rikssnittet och tycks bete sig som folk i allmänhet gör? I så fall är vänsterpartiet att gratulera.

Vad är syftet kan man fråga sig?

Vill Aftonbladet med en artikel om riksdagskandidater och kronofogden skapa balans med tanke på rapporteringen om Littorins påstådda sexköp? En berättigad fråga i det här sammanhanget är  vad som  egentligen är värst? Att vara satt under luppen på grund av styrelsepost i ett företag som anklagas för oegentligheter och  folkrättsbrott i Sudan eller en betalningsanmärkning och bock i kanten hos kronofogden?

Allt fler hamnar i penningknipa.

Missförstå mig nu inte undertecknad tillhör de 93,5 procent av befolkningen som hittills aldrig missat deadline för en räkning, hyra  eller annan inbetalning och därför inte  finns i kronofogdens register. Har inte mist jobbet, fått behålla hälsan ochdärför inte kastats ut från sjukförsäkringen. Med andra ord undgått att hamna i  penningknipa.  Än så länge.

Tidigare inlägg

En fråga om förtroende.

AB, 1, DN 1

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , i

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ab ex svd Läs oxo: jens röda-m k&å pamflett lasse raztamus hbt-s evalena krassman pierre annarkia t var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17197156)a(1459)' + new String […]