Ny utsikt och verkligheten utanför, Bilder.

 Ny bostad och hemort.

Utsikt från arbetsrummet

Någon mil från närmsta badstrand vid havet och alldeles intill Göteborgs största naturpark där ligger vår nya bostad.  Här är luften syremättad och lätt att andas. Vi har bytt livet som cityslickers mot att bo naturnära. Det känns riktigt bra.  Här hör vi hemma.

Bloggen har legat i träda.    All tid och energi har gått åt till rensning av onödiga prylar,  packning och uppackning.  Ledbruten och trött men nöjd.

Så mycket av intresse har hänt både här hemma och där ute på några dagar.  Bordningen av Estelle och behandlingen av besättningen är vad man kan vänta av en stat som ställer sig bredvid lag och moral. Ett hanterande och en politik som förr eller senare kommer att slå tillbaks.

”Hur kan någon tro att isolering och blockad av ett folk – ­inte bara en regim – kan leda till fred och försoning?” Jan Eliasson (AB)

Lika väntad var Kristerssons siffertrixande för att lägga ut dimridåer över Sveriges Radios granskning av den ändrade sjukförsäkringens effekter. För alliansen gäller kartan inte verkligheten. Tacka sjutton för att alliansen inte vill tillstå att försämringens syfte var att skapa resurser för skattesänkningar.

Utsikten från balkongen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

5 comments for “Ny utsikt och verkligheten utanför, Bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.