Nöden har ingen lag.

En kortnotis om vår statsminister som än en gång talar om enstaka fall.

Misslyckad politik är för Fredrik Reinfeldt bara enstaka fall. Det sa han om de tiotusentals sjuka som utförsäkrats och om alla de som fastnat i klorna på fasans FAS3. Den här gången handlar det om oegentligt hanterande av skattebetalarnas pengar. Fredrik Reinfeldt anser att det inte behövs något regelverk för att förhindra vidlyftig representation för skattebetalarnas pengar. Han tycks vara totalt omedveten om att det i praktiken betyder att han säger ja till fortsatt korruption.

Så att ingen ska missförstå var skåpet ska stå tackade   vår statsminister ja till Annie Lööfs inbjudan om försoningsfest i Maramö . Ja vi minns hennes festinbjudan i Almedalen. En inbjudan som besvarades med tystnad.

Nu gäller andra bullar. Nu är det dags att rädda Annie och tysta all kritik. Ja egentligen är det alliansen och hoppet om ännu en mandatperiod i Rosenbad det handlar om. Utan Annie och centerpartiet inget  nytt regeringsinnehav. Vad spelar då några miljoner hit och dit för roll?


Andra bloggar om alliansenannie lööf, reinfeldtpolitik, samhälle,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
2000aldrig
11 years ago

Den som sover syndar inte

XXX

Martin
Martin
11 years ago

Men det är väl ganska självklart att man tackar ja till Annies inbjudningar numera! Jag har hört att hon ordnar förjävla bra fester! 🙂

Annarkia
11 years ago
Reply to  Martin

Påkostade är de i alla fall