När verkligheten överträffar dikten ….

När verkligheten överträffar dikten behövs inget aprilskämt.

När >40% säger sig sympatisera med alliansens politik kan ju vad som helst hända. Arbetslinjen in absurdum liksom. Dagens bästa aprilskämt hittar jag hos Lasse Strömberg. För det är väl ett skämt att tiggarna erbjuds arbete som gatsopare för att tillfredsställa moderatkvinnan som vill införa lagstiftnng för att få bort tiggarna från Stockholms gator.

Jönköpingsborna satte nog morgonkaffet i vrångstrupen  när de läste att Hamnpiren ska stängas för att uppge plats åt en direktlinje mellan Jönköping och Gränna.  Kan väl inte tro annat än att det är ett skämt. Eller? Jo det måste det ju bara vara!

Göteborgarna drog nog inte ens på smilbandet åt Göteborgspostens skämt idag. Mördarsniglar för att stävja gnisslet från de italienska spårvagnarana. De flesta av de vagnarna står för övrigt i verkstaden trots att de är nyinköpta. Det hade varit ett aprilskämt som heter duga om det inte var sannt. Men där står de och i högtrafk går numera ofta på trafikerade linjer endast en vagn. Överfyllda till bristningsgränsen.

Inte kan väl Stockholmarna vara så   korkade att de vallfärdar till ett vrak  som var en anka?En nyhetsanka!

Aprilskämt.se

Medai: AB12, DN12, IDGSvD1,Expr, 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i Andra om: Marinarkeologi, Skeppsholmen, Kastellholmen, Vrak, 1600-talet, Tidningsanka, Mediekritik, Google, TT, Sjöhistoriska ab sr1 dn svd Annarkia […]

Jinge
11 years ago

Det var inte vraket som kvackade, det var TT 🙂

Skickligt att ”upptäcka” ett vrak som har varit känt sedan 1600-talet. Hoppas att inte TT besöker Wasamuseet… Då blir det rubriker!! 😛