Kunglig bebis i faggorna.Karolinska spärrar av  för att kunna ge plats åt pressuppbådet som väntas då Sverige ska få en ny tronarvinge.   Viktoria väntar snart föda sitt första barn. Frågan är om inte det blir en tronpretendent som kommer att se  dagens ljus på Karolinska?  Det känns minst sagt lite dammigt med ett kungahus och en kung som statschef.

Hur det fungerar på förlossningen i det här läget. Töms rummen för att bereda plats för Viktoria i ensamt majestät? Får de andra nyblivna mammorna  åka hem på direkten eller byta sjukhus  med sina bebisar även om de skulle behöva vård? Vad händer om det sker en större olycka i Stockholm med omnejd om Karolinska är omringat av ett enormt mediauppbåd från när och fjärran?

Kvällspressens upplagor kommer att slå taket. Intresset för en kunglig bebis  lär vara enormt. Undrar om inte Viktoria och Daniel hade velat smita in lite obemärkta och att allt runt omkring skulle vara som för vanligt folk? Det är  ju trots allt tillräckligt dramatiskt att bli förälder utan att världspressen väntar på tillblivelsen.

Media: svt ab svd dn dagen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 comments for “Kunglig bebis i faggorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.