Kunglig bebis i faggorna.Karolinska spärrar av  för att kunna ge plats åt pressuppbådet som väntas då Sverige ska få en ny tronarvinge.   Viktoria väntar snart föda sitt första barn. Frågan är om inte det blir en tronpretendent som kommer att se  dagens ljus på Karolinska?  Det känns minst sagt lite dammigt med ett kungahus och en kung som statschef.

Hur det fungerar på förlossningen i det här läget. Töms rummen för att bereda plats för Viktoria i ensamt majestät? Får de andra nyblivna mammorna  åka hem på direkten eller byta sjukhus  med sina bebisar även om de skulle behöva vård? Vad händer om det sker en större olycka i Stockholm med omnejd om Karolinska är omringat av ett enormt mediauppbåd från när och fjärran?

Kvällspressens upplagor kommer att slå taket. Intresset för en kunglig bebis  lär vara enormt. Undrar om inte Viktoria och Daniel hade velat smita in lite obemärkta och att allt runt omkring skulle vara som för vanligt folk? Det är  ju trots allt tillräckligt dramatiskt att bli förälder utan att världspressen väntar på tillblivelsen.

Media: svt ab svd dn dagen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Skvitt
12 years ago

Monarki är verkligen förlegat och faktiskt inte bara som styrelseskick.

Grejen är ju den att Viktoria inte haft rätt att gifta sig med vem hon vill. Både riksdag och hov har makt över saken och måste ge sitt godkännande. Nu får man väl hoppas att Daniel kändes rätt för henne.

Men tänk om Viktoria är flata! Inte fan får det komma fram. Alltså tvingas hon gifta sig ändå och … ja vi vet ju inte om hon är inseminerad. Men tänk att inte få visa upp sig med den hon älskar, så som alla andra homisar i dag kan.

Det är så mycket som kungligheter inte kan, inte för att de har valt det utan för att de har fötts till det.

Nu kommer strax en unge till som vi ska försörja. Ska inte moderaterna tjoa högt om att folk måste komma ur bidragsberoendet?

Och den stackars ungen ska nu förevisas pressen, år ut och år in under hela uppväxten. Snacka om barnmisshandel. Vem beivrar det?

Sen ska ungen en vacker dag ikläda sig ett yrke den kanske inte alls vill ha eller ens passar för!

Varje människa sund i själen tar avstånd från detta. Tyvärr visar ju kungahusets popularitet hur många som inte är sunda i själen och det skrämmer mig i högsta grad.

Nej folk är vrickade. Inte så konstigt då att de kan rösta på partier som missgynnar dem. Jag menar, Alliansen hade aldrig kunnat få majoritet om bara de som tjänar på deras politik röstade på dem.

Det finns alldeles för många puckon i det här landet. Vi borde ju utvisa dem. Det skulle kunna göras utan att vi led brist på befolkning. Det finns så många goda människor där ute i världen som vi kan bjud in istället.

/Skvitt
(Etniskt svensk, fall någon undrar!)

trackback

[…] Hur det fungerar på förlossningen i det här läget. Töms rummen för att bereda plats för Viktoria i ensamt majestät?” Läs övriga frågor också! […]