En strimma ljus i mörkret.

Vilken vissen början det var på dagen . En sådan där dag då jag ville krypa tillbaks i sängen och dra täcket över huvudet.

Min vana trogen kollade jag några av mina favoritbloggar och ser att Juholt är på tapeten igen. Aftonbladet hade publicerat en intervju som Anette Holmqvist gjorde med Håkan Juholt i Avesta för någon dag sedan. Intervjun som publiceras i sin helhet  ger bilden av Juholt  som synnerligen velig och opålitlig.  Så förbaskat tröttsamt!  Ett jäkla tjatande om att Juholt inte vill sammankopplas med  Sverigedemokraterna i TV-sända debatter.  Finns ingen ny skit att kasta på Juholt dras gamla nyheter fram i ljuset igen. Men vänta nu. Det är ju Anette Holmqvist som gjort intervjun. Samma journalist som körde valserna om synnerligen klara riktlinjer  som visade sig synnerligen oklara när det gäller riksdagsledamöters  eget boende i Stockholm

När jag väl kom upp såg jag att det var ännu en sådan där grådisig dag. Men med en stjärna i rummet blev allt lite ljusare och snart försvann dysterheten.

Vad skådade mitt vänstra öga? Jo en möjlighet att sossarna överger det ödesdigra beslutet om att bejaka vinster i välfärdssektorn. Ett  utspel med politiskt innehåll från S.  I detta talas om  fokus på kvalitetskrav och  att försöka stimulera andra företagsformer, som non-profit. Det var på tiden! Privatiseringen och riskkapitalbolagen har varit förödande för  skola,vård och omsorg. Göra vinst på våra skattepengar, effektivisera in absurdum och sedan föra ut vinsten ur landet för att smita från skatten är obegripligt.  P riset har bl a gamla som vanvårdats fått betala. Ett högt pris!

Kanske det blir fart på sossarna till slut.  Sverige behöver en slagkraftig opposition. Nu väntar vi på fler besked som visar att det finns ett alternativ till den moderatledda regeringens enda väg.

Media: ab1 svt ex svd, nyheterna12
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments