En helg med Rumble, frisk luft och medvind för (S).

Några dagar i stugan på kusten helt avskärmad från mediebruset och offline . Bara fåglarna vinden , den saltmättade luften och naturen som ligger där och funderar på när våren ska slå till.

Nästan offline i alla fall. iPaden  var livlinan till Wodfeud och Rumble. Avkopplande , lazy och skönt.

Väl hemkommen kopplas datorn på och vips så är kontakten till världen på vid gavel igen. Läser för säkerhets skull Sifo:s senaste väljarbarometer. Dubbelkollar.  Trenden för socialdemokraterna är tydlig.Vinden är stadig. Håller det här i sig får vi ett regeringsskifte 2014 om inte förr. Inte oväntat med tanke på alla rapporter om regeringens misslyckade politik.  En politik som fått Sverige att glida isär allt mer. Ett Sverige där apoteken inte ens kan garantera utskriven medicin. Nu har allianssyskonen det riktigt jobbigt.

Regeringens vårproposition är på gång och vad som har släppts är inget nytt i görningen. Desto mer spännande blir det att se vad socialdemokraterna har att komma med. Mot mitten har han, den nye partiledaren Löfven  lagt ut kursen. En vettigare mer mänsklig sjukförsäkring kan vi hoppas på det?

Fler som bloggat:  Jinge,   Rasmus Lenefors, M Moberg

Mer i media: svt, ab

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments