Dimma, krossat glas och vatten.

 Idag är det ett riktigt grådaskigt väder.

Så där trist grått som det bara kan vara på hösten då dimman tar kommandot.  Dagen verkar utveckla sig i samma riktning. Tappade  mitt nyinköpta polariseringsfilter som rullade rakt över balkongen och föll några våningar rakt  ned och kraschlandade i gatan. Tur i oturen att ingen fick det i huvudet. Filtret testade jag för att se om färgen på höstlöven blev mustigare.

Med tanke på vädret och  situationen i Thailand dessa dagar borde man inte klaga. De som tänkt fly höstmörkret och grådasket här hemma för att njuta av solen i Thailand gör bäst i att kika in på den information som Sveriges ambassad i Bangkok visar.

Det är inte bara Thailand som drabbats av översvämningar.  Översvämningar på tre kontinenter där Thailand, Mexiko och Italien drabbats .

I går hörde jag på lokalnyheterna att risken för översvämningar ökat i  centrala Jönköping på grund av att man byggt nära vattnet.  Det är MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som pekar ut Jönköpings kommun  om en av de kommuner i landet som löper risk att översvämmas.

Foto: annarkia

Media: ab svd dn svt sr

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments