Ännu en katt har plågats till döds.

En galning går lös på Högsbohöjd i Göteborg. En som plågar och mördar katter.

I dag läser jag i Göteborgs Posten att ännu en död katt hittats i Högsbo i Göteborg. Det är sjätte katten som under de senaste sex veckor hittats dödad.
För en vecka sedan manifesterade de boende mot våldet. Vad polisen gör kan man ju undra. Idag svarar de att de har annat för sig. Det räcker nu! För de boende måste det som händer vara en mara och för kattägare ytterst plågsamt.

En expert som sitter i Stockholm påstår att kattmördaren inte kommer att trappa upp och ge sig på människor. Vad galningen är ute efter är att väcka uppståndelse och anstöt påstås det. Hur nu en så kallad expert boende i Stockholm kan veta det. De boende lär inte låta sig lugnas av sådant prat.

I dag ska jag på tillfälligt besök på Högsbohöjd. Kommer förmodligen att titta mig om mer än en gång då jag parkerat bilen alldeles i närheten av den plats där de första katterna med uppskurna magar hittats. Sjuka människor som plågar djur kan mycket väl ta steget och skada människor. Om jag var bofast där uppe skulle jag inte våga släppa ut vare sig katt eller barn utan tillsyn i dagsläget.
Media:AB
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments