Basta!

Nu får det vara nog! Förbaskade regn som förstör sommaren.

Den regnigaste juni på 50 år på många ställen. Jo, det har vi märkt.  Nu har jag fått nog av kusten. Förmiddagens småduggande fick oss att packa väskan för hemfärd och lite miljöombyte. Vad händer? Plötsligt öppnar sig himlens portar och regnet formligen vräker ned. Klass 1-varningen med uppmaningen att vara försiktig då vattenplaning kan ställa till besvär på vägarna gick rakt in. Hem är norra Småland och där är lär det inte regna mindre än här på kusten. SMHI har spått ihållande dvs hällregn därifrån och upp mot Dalarna under hela dygnet.

Någon sommar är fortfarande inte i sikte. Jag vill ha sol och värme och lär inte få det på de här breddgraderna. Egentligen har resor söderut aldrig haft någon lockelse under sommartid. Men nu vet i sjutton. En resa efter flytten till Göteborg i höst är inplanerad Men fortsätter regn och kyla länge till ger jag upp och packar för färd dit sommaren finns redan nu. Det kan inte vara hälsosamt med gråväder, kyla och regn dag ut och dag in. Det ska  vara sommar NU.

 

Större blåbär är då ingen tröst! GP, DN


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
12 years ago

Sticker ni iväg så kommer värmeböljan. Då satsar ni en bunt tusenlappar och kommer finna att de som stannade hemma är betydligt mycket brunare i skinnet än ni själva.. 😛

Annarkia
Annarkia
12 years ago

Hmm

Anders_S
12 years ago

Idag har vi sol i Göteborg. Helt blå himmel från horisont till horisont.