Basta!

Nu får det vara nog! Förbaskade regn som förstör sommaren.

Den regnigaste juni på 50 år på många ställen. Jo, det har vi märkt.  Nu har jag fått nog av kusten. Förmiddagens småduggande fick oss att packa väskan för hemfärd och lite miljöombyte. Vad händer? Plötsligt öppnar sig himlens portar och regnet formligen vräker ned. Klass 1-varningen med uppmaningen att vara försiktig då vattenplaning kan ställa till besvär på vägarna gick rakt in. Hem är norra Småland och där är lär det inte regna mindre än här på kusten. SMHI har spått ihållande dvs hällregn därifrån och upp mot Dalarna under hela dygnet.

Någon sommar är fortfarande inte i sikte. Jag vill ha sol och värme och lär inte få det på de här breddgraderna. Egentligen har resor söderut aldrig haft någon lockelse under sommartid. Men nu vet i sjutton. En resa efter flytten till Göteborg i höst är inplanerad Men fortsätter regn och kyla länge till ger jag upp och packar för färd dit sommaren finns redan nu. Det kan inte vara hälsosamt med gråväder, kyla och regn dag ut och dag in. Det ska  vara sommar NU.

 

Större blåbär är då ingen tröst! GP, DN


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Please follow and like us:

  4 comments for “Basta!

 1. 25 juni, 2012 at 19:43

  Sticker ni iväg så kommer värmeböljan. Då satsar ni en bunt tusenlappar och kommer finna att de som stannade hemma är betydligt mycket brunare i skinnet än ni själva.. 😛

 2. Annarkia
  26 juni, 2012 at 00:08

  Hmm

 3. 26 juni, 2012 at 08:07

  Idag har vi sol i Göteborg. Helt blå himmel från horisont till horisont.

  • 26 juni, 2012 at 12:13

   Då gäller det att passa på att njuta av solen innan nästa skur drar in.

Comments are closed.