Annie Lööfs bluff synad.

Stefan Löfven gick inte rakt in i den nyliberala fållan som Annie Lööf gillrat. Inte var det en fålla i mitten som Annie Lööf låtit påskina. Lööfs kravlista visar klart och tydligt på att centerpartiet inte är ett parti i mitten utan har lagt sig en bra ut mot höger. Det här med att ta och ge som är gängse i en förhandling är inte Annie Lööfs starka sida.  

Frågan är vilken verklighet hon lever i när hon påstår att Stefan Löfven inte mäktade att klippa bandet med vänsterpartiet. Faktum är att utan vänsterpartiets mandat hade Stefan Löfven aldrig kunnat bli statsminister såvida inte ytterligare allianspartier alt  SD ställt sig bakom.  När Annie Lööf jämställer vänsterpartiet som bla sett till att barn ska få gratis glasögon med ett parti (SD) vars företrädare inte anser att judar och samer  är riktiga svenskar då  har hon tagit ställning.  

Att som Annie Lööf diktera villkoren för en kommande regering tyder på hybris. Hon företräder trots allt ett parti som endast fick stöd av 8 % av väljarna. 

Om jag ska våga mig på ett tips om framtiden tror jag att Annie Lööf kommer att släppa fram en m alt m+ kd regering som kräver stöd av sd. Spelet med Stefan Löfen var inget annat än en dimridå.

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments