Lämnar alliansen walk over?

Är det ett skämt alliansens vallöften, niopunkts inte-göra-listan? Alliansen åker på tågturn’e för att berätta vad de INTE ska göra. Har de  inga förslag om hur Sverige ska tas in i framtiden?   Allt det andra blocket gör är fel är det ett taktikutspel från politiker som vill ta ansvar?    Bättre hjälp att öka gapet  till alliansen i opinionen kunde de rödgröna inte få.

Tidigare inlägg: Sandlådepolitik och dödgrävare

ab expr dn svd

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , intressant?

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan
Morgan
14 years ago

Dom åkte i alla fall tåg och inte stora mörka bilar eller flyg. Alltid något som f-n sa när han kom till Åmål.

No More Taxes (NMT)
No More Taxes (NMT)
14 years ago

Håller helt och fullt med annarkia, när denne frågar sig om de borgerliga partierna lämnar Walk Over (tyvärr). Sämre start av valrörelsen har jag inte sett under mina år som ändock sträcker sig bakåt till 1976.

De rödgröna må ha en för landet felaktig och för tillväxten dämpande politik MEN de är otroligt duktiga på att presentera densamma, göra den ”spännande” och att själva framstå som ”inspirerande”. För ett år sedan var Mona Sahlin en ”slagen dam”, illa tilltygad och med ett uppenbart dåligt självförtroende. Nu står hon i debatt med Reinfeldt och närmast mosar honom. ”Jag för en politik för de som jobbar, för de som står i väntan på ett jobb – de arbetslösa och sjuka – och för de som har jobbat – pensionärerna”! Otroligt stilfullt utlagt av Sahlin – det måste gå hem i stugorna. Reinfeldt och Borg kontrar med att ”…i augusti kommer våra skarpa förslag”. Jo man tackar, då är det redan över och vänstern går mot en TYDLIG seger i valet. Tyvärr säger jag ,en av Reinfeldts sista förespråkare.

essbeck
14 years ago

Odell var väl inte med på det tåget ? Åsa Torstenson gick inte av i Borås. De fokuserade inte på den egna politiken ?

Ren oppositionspolitik då antar jag fastän de suttit i Rosenbad i 4 år. Jag tycker de visar väldigt dåligt självförtroende från allianssidan.

trackback

[…] Främlingsfientlighet, Rosengård, Politik, Sverigedemokraterna svd sds skd hd ilsemarie k&å annarkia t Etiketter:Antisemitism, Folkpartiet, Främlingsfientlighet, Högerregeringen, Islamofobi, […]