Vinterväg och trafikproblem i Göteborg.

Kors i taket. Idag snöar det i Göteborg med trafikproblem som följd.

I år hann vi byta däck i tid. Frågan är om det hjälper då Göteborgarna tycks saktfärdiga med däckbyten. Hur ska man annars tolka att det efter några timmars lätt snöande uppstod trafikproblem . Bilar slirade av vägen och blev stående i uppförsbacke. Ovana vid vinterväg kanske eller senfärdiga med vinterdäcken?

Ska kanske hålla inne med sarkasmen. Vi har en  brant, jättebrant nedförsbacke som dessutom svänger skarpt  innan vi kommer ut på stora vägen. Där kanske inga vinterdäck i världen hjälper när det blir halt? Det får bli som det vill med det. Jag krypkör ner och hoppas på att däcken biter. Jodå vi kör dubbat.

Ska hasta ut innan mörkret faller och se om det kan bli några vinterbilder i Hisingsparken. Det gäller att passa på för om några dagar blir det mildväder här i trakterna för att sedan bli kyligare igen enligt SMHI.

Bilder lägger jag här om nu kameran gillar kylan och det ymniga snöfallet.

Media: DN1,2,3, SvD1,SVT1,2

Foto: Annarkia

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna
Joanna
11 years ago

Och kallare ska det bli. 🙁

Susanne
Susanne
11 years ago

tycker att medierna förstorar upp det hela VARJE gång. VI bor i en storstad och det är MÅNGA bilar som är ute och kör. Alla kör långsammare än vanligt, självklart blir det köer. Det är ju köer en vanlig dag..
När man som jag, går ut och ser bilen överfull med snö, så tänker man inte direkt: ”men vad bra jag borstar av snön och kör på som vanligt”. Vi vet vad som gäller. Kör varligt, håll extra avstånd, gasa inte i svängar och så vidare. Men det går inte att komma ifrån.. Vi bor fortfarande i en storstad och det är MÅNGA bilar som ska komma fram. Kaos, nej. det kan jag inte påstås. Långsamt att komma fram. Ja, och det är ingen nyhet.
Några olyckor sker.. men det gör det varje dag. Det är några procent fler en snöig dag och det beror på flera orsaker. Men om man ser till hur många bilar som är på vägen…