Solkusten nästa !?

Nu är jag beredd att överge Göteborg för Costa Blanca. Varför sitta och vänta på bättre väder när solen finns lite längre söderöver?

Göteborgsvädret är inte nådigt. Blåser det inte och då menar jag minst kuling i byarna och alldeles för ofta nära stormstyrka så regnar det. Eller än värre både och.

balkong_vårFörsökte skapa lite vårstämning på balkongen utan större framgång. Blommorna blåser sönder eller dränks.

Flytten till Göteborg gick över förväntan och efter 11/2 år har vi etablerat oss. Det är lätt att knyta kontakter i den här stan och det finns massor av intressant att företa sig. Men vädret är mördande.

I går sa det stopp.  Så här kan vi inte ha det! Där satt jag plötslgt och letade ny bostad på solkusten i Spanien. Klimatet med 320 soldagar per år lockar. Vet i sjutton om vi inte packar flyttlårarna än en gång och helt enkelt drar söderöver.

Trots allt vad staden bjudit på känns det som om livet är en lång väntan på bättre väder så här års. Jag närmar mg gränsen för vad jag tål och tänker tillåta. Basta!I morgon beställer vi en resa till solen till att börja med och sedan så får vi se …

I södra Sverige ä det vår. I alla fall meteorologiskt, men vad hjälper väl det! Jag vill ha en altan där solen värmer året runt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna
Joanna
10 years ago

Hur blir det?