Siktet inställt mot ljumma passadvindar.

Dag 25 i blogg 100 och redan bloggtorka. Har inte den minsta lust att åstadkomma några textrader idag. Inte något mer djuplodande i alla fall.

Våren är så nyckfull. Ena dagen vårvärme och nästa kallt och blåsigt om nu inte Göteborgsvädret slår till med full kraft. Då regnar det småspik.

När vi bestämt oss för att återvända till Göteborg för något år sedan köpte jag fina stövlar och färggrann regnkappa för att muntra upp mig inför det väder som väntade. Inte hjälpte det mot grådasket.

havNu flyr vi Göteborg, lämnar  bostaden i goda händer och skaffar oss lite andrum och värme söderut. Har svårt att koncentrera mig på annat än vad som komma ska.

Kanske kittlar jag  bloggens besökare med bilder från smaragdgrönt hav, palmer, bara ben och vad som nu kan komma i vägen för min kamera.

Kanske blir det så att jag går offline och därmed lägger blogg100 på hyllan. Annarkia.se är ju Gud bevars en politisk blogg som varvas med lite av varje. Men bara lite av varje och bara sol och hav ? Går det för sig?

Foto: Heksann

  7 comments for “Siktet inställt mot ljumma passadvindar.

Comments are closed.