Siktet inställt mot ljumma passadvindar.

Dag 25 i blogg 100 och redan bloggtorka. Har inte den minsta lust att åstadkomma några textrader idag. Inte något mer djuplodande i alla fall.

Våren är så nyckfull. Ena dagen vårvärme och nästa kallt och blåsigt om nu inte Göteborgsvädret slår till med full kraft. Då regnar det småspik.

När vi bestämt oss för att återvända till Göteborg för något år sedan köpte jag fina stövlar och färggrann regnkappa för att muntra upp mig inför det väder som väntade. Inte hjälpte det mot grådasket.

havNu flyr vi Göteborg, lämnar  bostaden i goda händer och skaffar oss lite andrum och värme söderut. Har svårt att koncentrera mig på annat än vad som komma ska.

Kanske kittlar jag  bloggens besökare med bilder från smaragdgrönt hav, palmer, bara ben och vad som nu kan komma i vägen för min kamera.

Kanske blir det så att jag går offline och därmed lägger blogg100 på hyllan. Annarkia.se är ju Gud bevars en politisk blogg som varvas med lite av varje. Men bara lite av varje och bara sol och hav ? Går det för sig?

Foto: Heksann

Please follow and like us:

  7 comments for “Siktet inställt mot ljumma passadvindar.

 1. 27 mars, 2014 at 10:41

  Tror du verkligen att dina fasta besökare är intresserade av Blogg 100?

  “Dag 25 i blogg 100 och redan bloggtorka. Har inte den minsta lust att åstadkomma några textrader idag. Inte något mer djuplodande i alla fall.”

  Slå upp en tidning, det finns miljoner grejer att skriva om…

  • 27 mars, 2014 at 12:45

   Jag inte bara tror jag vet. Hur många som till slut gick med i blogg 100 vet jag inte. När jag anmälde mig var vi över 600. Vi har två Facebooksgrupper där vi diskuterar bloggning på den ena och lägger upp våra inlägg på den andra. Antalet besökare via Facebook har ökat markant och jag har även fått fler fasta besökare den vägen. Idag sker ju också alltmer av kommenterandet och diskussionen via Facebook.
   Nu är förmodligen de flesta som jag själv inte i första hand ute efter att generera fler besökare via blogg100. Blogg100 är en gemenskap som är kul, trevlig och som övar upp skrivandet för oss som inte varit allt för flitiga med bloggandet.
   Nog läser jag tidningar och lyssnar på nyhetsprogram dagligen. Visst har det funnits mängder av olika intressanta och viktiga händelser både stora och små att skriva om. För mig ligger dock inte bloggen först på agendan. Livet är så mycket mer. När tiden är knapp gäller det att prioritera.

  • 27 mars, 2014 at 13:27

   750 anmälda till blogg100 i år. Kul! Nytt rekord.

 2. 27 mars, 2014 at 15:54

  JO att BLOGGARE är intresserade har jag förstått. 😛 Men hur många av dina normala besökare är det?

  • 27 mars, 2014 at 17:47

   Ingen aning. Tror inte att de som återvänder alltid gillar allt jag skriver. Här finns ju lite av varje.
   Jag gillar inte och läser därför inte allt Du skriver. Svårare än så är det inte.
   Att Du inte är speciellt förtjust i blogg100 vet jag av tidigare kommentarer/mejl.
   Jag gillar blogg 100. Deltog förra året och blev glad då det blev av i år igen. Det ger mig en möjlighet att komma utanför min egen bubbla. Mångfalden inom blogg 100 berikar.

 3. 29 mars, 2014 at 14:16

  Har jag trampat på en tå nu igen? 😀

  Jag tycker oftast att du skriver om intressanta saker, dessutom skriver du bra till skillnad från andra.

  Men jag tycker att Blogg100 är en konstlad aktivitet, saknar man inspiration att skriva så hjälper inte konstgjord motivation normalt. Jag gillar med andra ord oftast det du skriver, och läser nästan alltid.. 😛

  • 29 mars, 2014 at 14:26

   Ja jag blev irriterad. Vi glömmer det. Kul att Du tar del av mina inlägg. Blir stolt över att en gammal bloggräv som Du gör det. Jag uppskattar att Du delat/delar med dig av din erfarenhet och kunskap när det gäller såväl bloggande som teknik.

Comments are closed.