Siktet inställt mot ljumma passadvindar.

Dag 25 i blogg 100 och redan bloggtorka. Har inte den minsta lust att åstadkomma några textrader idag. Inte något mer djuplodande i alla fall.

Våren är så nyckfull. Ena dagen vårvärme och nästa kallt och blåsigt om nu inte Göteborgsvädret slår till med full kraft. Då regnar det småspik.

När vi bestämt oss för att återvända till Göteborg för något år sedan köpte jag fina stövlar och färggrann regnkappa för att muntra upp mig inför det väder som väntade. Inte hjälpte det mot grådasket.

havNu flyr vi Göteborg, lämnar  bostaden i goda händer och skaffar oss lite andrum och värme söderut. Har svårt att koncentrera mig på annat än vad som komma ska.

Kanske kittlar jag  bloggens besökare med bilder från smaragdgrönt hav, palmer, bara ben och vad som nu kan komma i vägen för min kamera.

Kanske blir det så att jag går offline och därmed lägger blogg100 på hyllan. Annarkia.se är ju Gud bevars en politisk blogg som varvas med lite av varje. Men bara lite av varje och bara sol och hav ? Går det för sig?

Foto: Heksann

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
10 years ago

Tror du verkligen att dina fasta besökare är intresserade av Blogg 100?

”Dag 25 i blogg 100 och redan bloggtorka. Har inte den minsta lust att åstadkomma några textrader idag. Inte något mer djuplodande i alla fall.”

Slå upp en tidning, det finns miljoner grejer att skriva om…

Jinge
10 years ago

JO att BLOGGARE är intresserade har jag förstått. 😛 Men hur många av dina normala besökare är det?

Jinge
10 years ago

Har jag trampat på en tå nu igen? 😀

Jag tycker oftast att du skriver om intressanta saker, dessutom skriver du bra till skillnad från andra.

Men jag tycker att Blogg100 är en konstlad aktivitet, saknar man inspiration att skriva så hjälper inte konstgjord motivation normalt. Jag gillar med andra ord oftast det du skriver, och läser nästan alltid.. 😛