Ovädret vände i dörren.

Vilket antiklimax!

Busvädret nådde aldrig fram till Göteborg.

Göteborg 019

Utsikt från sängen i sovrummet vid nio

Vid femtiden i morse såg det mörkt ut, träden började vaja och många höll nog andan och väntade det värsta.  Vi förberedde oss för storm och strömavbrott efter konstens alla regler. Tankade upp vatten, laddade batterier …När vi vaknade igen vid nio möttes vi av en vacker vårliknande dag. Vindstilla, blå himmel och varmt på balkongen. Vilken lättnad!

Minns en gång under studenttiden då jag efter en tentamen kom upp  från skrivsalen under jord   och inte fattade någonting. På Järntorget såg det ut som om en bomb slagit ner. Taktegel låg på marken , kiosker låg omkullvälta …Nere i underjorden fullt koncentrerade på att ge korrekta svar på frågorna märktes ingenting.  Tidningsrubrikerna under gårdagen varslade samma scenario.

Vi slapp undan den här gången. Nästa gång kan det bli allvar.  Risken finns att  vi inte tar rubriker och myndigheters varningar om annalkande oväder på allvar.

Läs även  andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
11 years ago

Det hade väl fått höra talas om Alliansen så det väntar nog på Atlanten någonstans för att sedan hoppa till Stockholm direkt, utan att passera gå..