Höstrusk, drömmen om rosa stövlar och dagens bild.


Så var det dags för höstens första regnruskväder. Det är orkanen Ophelia som är på väg inöver våra breddgrader. Men vare sig orkan eller stormvindar väntar. Orkanen har tappat sin kraft och ger oss regn och blåsigt väder. Sånt väder som hör hösten till. Nu är det snabba växlingar i vädret. Från helgens blå himmel och sommartemperatur till regnrusk.

Säkrast att skaffa gummistövlar om jag inte ska regna inne imorgon. Mina stövlar står i torrt förvar på kusten. Jag undrade just vad  jag glömt den här gången. men vem tänker  på stövlar när solen skiner? Kanske jag skulle ta och kosta på mig stövlarna som de fina flickorna  bär vare sig det regnar eller ej?  De där långa  stövlarna från Hunter som kostar skjortan och leva som jag gjorde då jag var fattig student. Koka  fransk löksoppa som späs med vatten allt eftersom tills nästa påfyllning av pengar kommer .

Visst skulle de stövlarna passa när jag vandrar runt det mystiska fallfärdiga huset på landet. Ett är i alla fall säkert och det är att jag skulle vara torrskodd hur mycket regn än Ophelia fäller.

Foto: annarkia

Media: AB

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna
Joanna
12 years ago

Det finns en variant med kortare skaft. Köp dem så sparar du några hundralappar. 😉