Gråmulet och knästatus efter 16 dagar…(2)

Vädret, göteborgsvädret kan vara ett rejält sänke.

Idag är en sådan dag då grådasket inte ens släpper igenom dagsljuset. Vem har lust att sticka näsan utanför dörren en dag som denna? Jag borde med tanke på hur viktig det är för min rehabilitering att ta dagliga promenader. Vädret avskräcker så jag vägrar. Det blir ingen promenad där ute.

För att pigga upp mig själv repostar jag ett inlägg från en dag mitt i juli då solen lyste och Göteborg visade upp sitt bästa ansikte. Det var en dag jag ägnade åt gatufoto mitt i hjärtat av stan tillsammans med likasinnade under professionell handledning.

Vi träffades vid Kungsportsavenyn, gick utefter Avenyn och sedan in och genom Trädgårdsföreningen och mot Nordstan. Fram på vårkanten  bör jag klara av att gå samma sträcka. I dagsläget går det inte.

Morgonpasset med 7 övningar böj, sträck och styrka.

Ljuset i mörkret är att för var dag orkar min nya knäled mer och mer. Jag behöver ingen lyftkran för att lyfta/ sänka benet vid säng eller fotpall längre. Lårmuskeln är starkare och böjligheten har ökat något. Måste nu vara försiktig då man inte ska böja > 90 grader innan agrafferna är borta.

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments