Framsidan och knästatus efter 13 dagar. (2)

Sveriges framsida bjuder på grådask, mulet och några plusgrader. Perfekt väder för min nya knäled. Risken att halka och slå en vurpa borde vara minimal. Förutsatt att rullgruset inte ligger i vägen för krycka och fot.

I går syntes himlen och soluppgången var inbjudande. Lockade ut mig på en promenad om än en kort sådan om ca 100 meter. En sträcka som ska förlängas dag efter dag.

Dagarna har flugit iväg. Det är ett bra tecken trots allt.

Tre träningspass med 7 övningar, högläge med isbandage därefter och iPaden i knät får dagen att blixtra förbi. Netflix plus fika mitt på dagen ger lite guldkant.

Jag kör tuffare träning den här gången. Svårt att mäta själv men böjen ligger definitivt på >80 grader. Lårmuskeln blir starkare för var dag och sträckningen verkar okej, om ej perfekt ännu.

Smärta är ofrånkomligt efter ett så stort ingrepp som en knäledsoperation är. Känns som den håller på att klinga av något.

Problemet är nattetid. Jag har svårt att hitta en sovposition som knät gillar. Det är för tidigt att sova på sidan. Det biir några timmars nattvandring för att göra smärtan hanterbar. Men snart så.

Om 8 dagar blir jag befriad fån agrafferna. Förra gången var de 27 stycken. Med dem ur vägen känns det som om en milstolpe passerat.
[socialring]

Please follow and like us:

  7 comments for “Framsidan och knästatus efter 13 dagar. (2)

 1. Anton
  27 december, 2018 at 21:09

  Har du påbörjat nedtrappningen ev smärtstillande ännu?

  • 27 december, 2018 at 22:22

   Nej jag har tvingats trappa upp och förlänga en vecka.

 2. 27 december, 2018 at 22:04

  Har du Photoshop ??

  • 27 december, 2018 at 22:11

   Ja. Betalat månadsavgift för att nyttja det programmet.Använder det sällan på mobilbilder även om jag i mobilen ha PS express. Fotot i inlägget är oredigerat. Orkorkar inte med sådana finesser i nuläget.

   • 27 december, 2018 at 22:40

    Det har jag viss förståese för. Jag skruvade bara lite på bilden, man hade kunnat skruva mycket mer men få “försvann” bilden till viss del, förgrunden domierade. Jaha, jag undrar vad jag får betala per månad, jag minns inte även om jag ser att slanten dras varje månad. Smånyttigt är progget iaf..

    • 28 december, 2018 at 01:43

     Tack för att du fixade till bilden J!?

     • 28 december, 2018 at 17:57

      Jag skulle ha pulat lite till om jag hade vågat… Man ska va rädd om andras bilder… 🙂 Men jag gillade den… Jo, jag har oxo PSP som bekant, jag vet inte vad jag skulle göra utan. I min gamla dator, som oxo har väckts till liv har jag en ett-två år äldre psp, jag klurar på att sätta in en ny CPU-fläkt i den – då har jag TVÅ psp… 🙂 Ev så lämnar jag in den till firma som får fixa det, får se…

Comments are closed.