Framsidan och knästatus efter 13 dagar. (2)

Sveriges framsida bjuder på grådask, mulet och några plusgrader. Perfekt väder för min nya knäled. Risken att halka och slå en vurpa borde vara minimal. Förutsatt att rullgruset inte ligger i vägen för krycka och fot.

I går syntes himlen och soluppgången var inbjudande. Lockade ut mig på en promenad om än en kort sådan om ca 100 meter. En sträcka som ska förlängas dag efter dag.

Dagarna har flugit iväg. Det är ett bra tecken trots allt.

Tre träningspass med 7 övningar, högläge med isbandage därefter och iPaden i knät får dagen att blixtra förbi. Netflix plus fika mitt på dagen ger lite guldkant.

Jag kör tuffare träning den här gången. Svårt att mäta själv men böjen ligger definitivt på >80 grader. Lårmuskeln blir starkare för var dag och sträckningen verkar okej, om ej perfekt ännu.

Smärta är ofrånkomligt efter ett så stort ingrepp som en knäledsoperation är. Känns som den håller på att klinga av något.

Problemet är nattetid. Jag har svårt att hitta en sovposition som knät gillar. Det är för tidigt att sova på sidan. Det biir några timmars nattvandring för att göra smärtan hanterbar. Men snart så.

Om 8 dagar blir jag befriad fån agrafferna. Förra gången var de 27 stycken. Med dem ur vägen känns det som om en milstolpe passerat.
[socialring]

7 comments for “Framsidan och knästatus efter 13 dagar. (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.