Nu kavlar jag upp ärmarna och säger nu kör vi!

Då var det dags igen, Ett blogginlägg om dagen 100 dagar i följd. Idag startar Blogg100 och jag har anmält mig, kanske mot bättre vetande.

imageTre år i rad har jag varit en av deltagarna som gått i hamn efter 100 dagars bloggande men väl i hamn tappat lusten att blogga. Troligen på grund av tvånget att de dagar då inspirationen saknades ändå krysta fram ett inlägg. Skam den som ger sig tänker jag. Kan tänkas att jag med Blogg100 får liv i min blogg igen. Det var trots allt inte så länge sedan bloggandet var ett roligt och inspirerande måste. Ett eller flera inlägg om dagen var då ingen match.

Vad som fick mig att tappa intresset vet jag inte. Kan tänkas att det var den politiska utvecklingen som blev allt mer strömlinjeformad och mer kom att liknas vid mellanmjölk? Det tillsammans med att bloggen hamnade i en huvudfåra med allt fler politiska inlägg. När jag hittade en annan plattform för mitt nymornade intresse för fotografering förlorade bloggen  även den funktionen.

Ändock har bloggen fått leva vidare om än med konstgjord andning. Nog kan man säga att Blogg100 blir en utmaning.  Inriktningen på inläggen lär bli som det brukade vara. Mitt intresse för människor och samhällsfrågor har aldrig falnat. Vad jag tänker är att bloggen fortsatt får vara min plattform för reflektioner över såväl små som stora frågor som berör blandat med bilder från mina fotovandringar.

Nu kavlar jag upp ärmarna och kör.

Dag1 i i #blogg100 2016
Andra om , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne Hultman
8 years ago

Men vad kul att du fortsätter skriva! Då fortsätter jag att läsa dina ord också. 🙂

Lycka till i blogg100!

Per-Anders
8 years ago

Jag tänkte vara med i Blogg100 jag också. För tredje året i rad, tror jag. Ifjol gick jag i mål. Hoppas göra det i år också.

Linnea
Linnea
8 years ago

Bra Christina, lycka till!