Aftonbladets publicering till nytta för vad?

Almedalen ligger om hörnet och vi minns hur Littorin avgick  under stor uppståndelse efter det att Aftonbladets reporter ställt frågor om sexköp.

Med tårar i ögonen hänvisade han till sina barns bästa allt medan han förnekade Aftonbladets uppgifter. Nu visar det sig att det fanns substans bakom Aftonbladets frågor. Man kan tycka vad man vill om sexköp men ett är säkert och det är att män med maktposition kan bli en säkerhetsrisk.

Varför Aftonbladet väljer att publicera uppgifterna om Littorin ett år efter att han avgått ur regeringen är en öppen fråga? Vill man visa att reportern som ställde frågan till Littorin hade på fötterna och därmed rentvå sig från beskyllningar om att ha farit med osanning? Eller finns det ett annat motiv? Har personligen svårt att se att det finns något politiskt sprängstoff i Littorins sexköpsaffär i dagsläget.

Lästips Pressetiska regler

Uppdaterat

Aftonbladet har stängt av alla länkningar till artiklar om Littorin med undantag för chefredaktörens artikel. Ett tekniskt fel eller en medveten handling?

Bloggat: MaryXJKrassman, Jinge, Zac,

Media: AB123456
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ;

6 comments for “Aftonbladets publicering till nytta för vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.