Nu väntar vi på tomten.

Äntligen snart klar med alla bestyr inför julfirandet. Vi gör som de flesta firar en kommersiell jul med god mat och klappar under granen.

Det enda som återstår är att griljera skinkan. Jo Du läste rätt skinkan. I år ska vi ha skinka på julbordet, en ekologisk sådan. En dyr sak som jag hoppas kommer att smaka gott. Det är märkligt varje år säger vi att i år drar vi ner. Inte så mycket mat och inga dyra klappar. Kanske vi lyckats bättre i år .  Trots det  är det massvis att ordna med. Sillen ska läggas in, köttbullar kan man ju inte köpa färdiggjorda osv osv . Lite mindre att välja på blir det i alla fall på vårt julbord i år. På juldagen blir det enligt traditionen filmpremiär i Filmstaden nästgårds.

Jag gillar julen. Den där sköna känslan av förväntan och att umgås med sina närmaste är oskattbart. En känsla jag har med mig från min barndoms jular.

Kanske blir svaret hos er detsamma som hos oss då vi diskuterade vad vi önskade oss mest av allt . Fred på Jorden. Jag hoppas att ni där ute får en riktigt fröjdefull jul. Ta det lugnt i jultrafiken. Idag är det tufft på vägarna och när kylan smyger på under kvällen kan det bli rejält halt.

Jag önskar alla bloggens läsare en riktigt God Jul!

Foto: annarkia

Media: ab ex dn svd svt dn

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ailas
12 years ago

En riktigt avkopplande och skön jul önskar jag Dig! Kram

Joanna
Joanna
12 years ago

God Jul!
Var nu försiktig med chokladkartongen 😉

heksann
12 years ago

En jäättegod jul önskar jag er!

heksann
12 years ago

Vilken fin bild!