Rumble häftigare än Wordfeud?

Rumble ett ordspel som kräver skärpa, snabbhet och tystnad under de två minuter en spelomgång varar har blivit den nya flugan.

Det gäller att inte förivra sig. Då kan Du missa de extrapoäng som vissa bokstäver ger.  Man har två minuter på sig att hitta så många ord som möjligt genom att dra med fingret över spelplanen.  En match omfattar tre spelomgångar och den med högst poäng vinner.

Har Du spelat Wordfeud känner Du igen dig.   Rumble är ett riktigt kul spel som passar min personlighet bättre än Wordfeud.

Så här såg det ut vid vårt frukostbord under påskhelgen. Då gick hela familjen på ordjakt med  både Wordfeud och Rumble på en och samma gång. Den som förlorade fick ta disken. Ett lindrigt straff då diskmaskinen gör merparten av jobbet. Kul var det  att ha  sina motspelare  i samma rum och höra suckarna och glädjefnissen. Såväl  Wordfeud som Rumble fingerar som rena rama hjärngympan.

Tänk att en sådan liten bokstavsbricka  kan ge upp emot 250-300 ord. Ser inte ut som om jag någonsin kommer att komma i närheten av det toppresultatet. Finns det någon som gör det?

 Tidigare inlägg

Foto: annarkia

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments