Några steg framåt. (2)

Året lackar mot sitt slut och dörren står strax vidöppen för ett nytt år.Efter ett slut med rehab och smärtstillande ser jag fram emot ett nytt år utan smärta och en rehab som plussar på min livskvalitét.

 Knästatus  dag 17


Ett steg i taget och framåt går det. I går tredubblade jag promenaden utomhus. Cyklade dessutom obehindra på en speciell rehabcykel. T om min motionscykel inställd på högsta läge fick en kort dust.

Mycket bättre böj den här gången och bra sträck. Har slutat med långtidsverkande morfin men behåller alvedon och kan om det kniper ta korttidsverkande morfin vid behov max två per dygn.

Enda kruxet är natten då benet inte gillar läget. Sov i alla fall någont timma längre i sängen i natt. Det blir till att nattvandra och sedan hitta en plats som möjliggör högläge. IPaden och Netflix blir mitt sällskap tills jag somnar in en kort stund för att sedan uppsöka sängen…och så börjar ett nytt varv …

På fredag ryker agrafferna. Det ser jag fram emot. Hoppas och tror att läkningen är okej. I morse tvingades jag själv byta bandage då det börjat lossna. Jag hade fått med mig flera byten. Vårdcentralen var stängd så det var bara att följa medskickade instruktioner.

5 comments for “Några steg framåt. (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.