Några steg framåt. (2)

Året lackar mot sitt slut och dörren står strax vidöppen för ett nytt år.Efter ett slut med rehab och smärtstillande ser jag fram emot ett nytt år utan smärta och en rehab som plussar på min livskvalitét.

 Knästatus  dag 17


Ett steg i taget och framåt går det. I går tredubblade jag promenaden utomhus. Cyklade dessutom obehindra på en speciell rehabcykel. T om min motionscykel inställd på högsta läge fick en kort dust.

Mycket bättre böj den här gången och bra sträck. Har slutat med långtidsverkande morfin men behåller alvedon och kan om det kniper ta korttidsverkande morfin vid behov max två per dygn.

Enda kruxet är natten då benet inte gillar läget. Sov i alla fall någont timma längre i sängen i natt. Det blir till att nattvandra och sedan hitta en plats som möjliggör högläge. IPaden och Netflix blir mitt sällskap tills jag somnar in en kort stund för att sedan uppsöka sängen…och så börjar ett nytt varv …

På fredag ryker agrafferna. Det ser jag fram emot. Hoppas och tror att läkningen är okej. I morse tvingades jag själv byta bandage då det börjat lossna. Jag hade fått med mig flera byten. Vårdcentralen var stängd så det var bara att följa medskickade instruktioner.

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
5 years ago

En Google-annons är felplacerad och döljer texten efter ”länge i sängen inatt”. Inget syns av det du sedan skrivit…

JInge
5 years ago

Menar du att du tjänar pengar på Google-annonser ?? Jag testade de för några år sedan på Bilderblogg och det var inte speciellt många slantar som tickade in. Inte ens om jag skulle komma upp i ”gamla” besökssiffror skulle det inte dra in speciellt många slantar… Ska man märka något av det så måste man ligga på minst 3000 dagliga besök skulle jag tro, då tickar det in så sakteliga…