Flera steg framåt.

Flera steg framåt eller snarare minst dubbelt så många steg som igår.

Målet är ju att för var dag gå en liten bit längre. Idag lossnade det och promenaden blev dubbelt så lång som sist. Dessutom valde jag trapporna hem. Inalles 38 trappsteg avklarades om än med det ”friska” benet först. Det opererade benet fick nöja sig med att placera sig på trappsteget ovanför men jag kände att än fanns inte styrkan för att ta steget uppför trappan. Det har tror jag inte bara med att styrkan inte finns där utan också att böjligheten fortfarande inte vill sig som jag önskar.

Glädjande att jag idag endast inmundigat 1 st Alvedon. Trodde att jag skulle klara mig utan smärtstillande dagtid men det gjorde förbaskat ont efter första träningspasset idag. Nåväl det är dock en snabb nertrappning av smärtstillande. Lite ont får det göra vid och efter träning men det finns en gräns. Smärtan får inte slå ut mig vilket var på väg att hända under fm. Orsaken var inte bara träning utan att jag satte igång och dammsuga en del av lägenheten. Det gillade vare sig knä eller höft när jag var klar.

De första fem till sex veckorna kan vara besvärliga sägs det. Idag är det 5 veckor och tre dagar sedan operationen. Vad såväl läkare som sjuksköterskor sagt är att knä är värre än höft.

#blogg100 dag 61

Andra om , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments