Syrien förblöder, världen tvekar och vänstern träter.

Fortsatta massakrer medan vänstern träter om vem som bär ansvaret.

Idag rapporterades det om ännu  en massaker i Syrien. Bland de dödade fanns ett stort antal kvinnor och barn som var knivdödade och skjutna på nära håll. Enligt oppositionen och vittnen av regeringssoldater något som Assad tillbakavisar.

Vad är det som händer i Syrien? Alla dessa massakrer på civila liknar vad som utspelades på Balkan för inte så länge sedan. Så ofattbart grymt att det var svårt att ta in.Då som nu tittade världen på medan massakrerna avlöste varandra. Då som nu ifrågasattes vem som var skyldiga.

För varje ny massaker reses frågan om man verkligen kan lita på vittnena som berättar. Kan det vara så att oppositionen hittar på och överdriver för att smutskasta regimen eller själva gör sig skyldiga till övergrepp?(AB)

Under tiden som det internationella samfundet höjer ett varnande finger fortsätter det urskiljningslösa dödandet av civila.USA kräver Assads avgång och öppnar dörren för ett militärt ingripande.

I Sverige träter vänstern om  vem som ligger bakom mördandet av civila i Syrien och ifrågasätter USA:s avsikter med Syrien.

Ett är säkert och det är att civila mördas  och flyktingströmmarna från Syrien ökar för var dag som går.

Tidigare inlägg

Media:gp12 svd123  dn123456 ab1234, sr ,svt12 , ab56

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

  5 comments for “Syrien förblöder, världen tvekar och vänstern träter.

Comments are closed.