Syrien förblöder, världen tvekar och vänstern träter.

Fortsatta massakrer medan vänstern träter om vem som bär ansvaret.

Idag rapporterades det om ännu  en massaker i Syrien. Bland de dödade fanns ett stort antal kvinnor och barn som var knivdödade och skjutna på nära håll. Enligt oppositionen och vittnen av regeringssoldater något som Assad tillbakavisar.

Vad är det som händer i Syrien? Alla dessa massakrer på civila liknar vad som utspelades på Balkan för inte så länge sedan. Så ofattbart grymt att det var svårt att ta in.Då som nu tittade världen på medan massakrerna avlöste varandra. Då som nu ifrågasattes vem som var skyldiga.

För varje ny massaker reses frågan om man verkligen kan lita på vittnena som berättar. Kan det vara så att oppositionen hittar på och överdriver för att smutskasta regimen eller själva gör sig skyldiga till övergrepp?(AB)

Under tiden som det internationella samfundet höjer ett varnande finger fortsätter det urskiljningslösa dödandet av civila.USA kräver Assads avgång och öppnar dörren för ett militärt ingripande.

I Sverige träter vänstern om  vem som ligger bakom mördandet av civila i Syrien och ifrågasätter USA:s avsikter med Syrien.

Ett är säkert och det är att civila mördas  och flyktingströmmarna från Syrien ökar för var dag som går.

Tidigare inlägg

Media:gp12 svd123  dn123456 ab1234, sr ,svt12 , ab56

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jinge
11 years ago

”Under tiden som det internationella samfundet höjer ett varnande finger fortsätter det urskiljningslösa dödandet av civila.USA kräver Assads avgång och öppnar dörren för ett militärt ingripande.

I Sverige träter vänstern om vem som ligger bakom mördandet av civila i Syrien och ifrågasätter USA:s avsikter med Syrien.”

Va? På vilket sätt träter ”vänstern” ??

Själv anser jag att man ska vara extremt försiktig med att tro på uppgifter från USA. Tänk tillbaka på deras propaganda före Irak. Själv träter jag inte ett smack, jag bara konstaterar att jag inte litar på budbäraren, jag vet inte vem som betalar vederbörandes köttbullar… Läs f.ö. det senaste jag skrev om saken..

Jinge
11 years ago

Och så halkade jag in på ett bananskal oxo.. 🙂

OldWolf
11 years ago

Fjärde Internationalen blundade på båda ögonen i Libyen….