Har alliansen valt sida?


Reinfeldt skickar Jan Björklund att representera Sverige i Mellanöstern. Det är i sak ett   ansvarslöst beslut . Det är få ledande politiker som så ensidigt tagit ställning till staten Israels favör i Palestinakonflikten. Att Björklund dessutom kan betraktas son islamofob med tanke på tidigare uttalanden är en försvårande omständighet. Det var inte så länge sedan han föreslog att lärare skulle vara skyldiga att rapportera till Säpo om elever som har islam som religion.

Denna vecka besöker Jan Björklund (FP) Israel och Palestina. Det är fel man, på fel plats, vid fel tillfälle.

[…]

Björklund brukar i princip beskriva allt Israel gör som rätt och missar aldrig ett tillfälle att kritisera palestinierna.

Att Fredrik Reinfeldt väljer att skicka ner just Björklund blir en stark markering av Sveriges solidaritet med den nuvarande extrema israeliska högerregeringen. (AB)

Jan Björklund skrämmer mig.  Han har en  en udda och farlig syn när det gäller försvarspolitiken. Inte nog med att han vill ha med Sverige i Nato han kan även tänka sig att Nato ska kunna placera kärnvapen på Gotland.  Gotland ligger där isolerat och riskerar att invaderas av Ryssland är vad Björklund förfäktat. Nog måste Björkland vara ensam om att tro att Putin planerar att invadera Gotland?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Krantzom vad ingår egentligen i den moderata minoritetsregeringens nya terrorplan?, Annarkia om har alliansen valt sida?, Tokmoderaten om att Max maximerar […]