Drömmen om en röd regnrock och en portion kultur i höstmörkret.

En röd regnrock och Colettes kokbok på Nya Studion.

Utsikt från vårt sovrumsfönster.

Hösten har tagit greppet och vintern är i antågande. Vi kommer inte undan. Den mörka årstiden är här. Regn hör hösten till. Men det eviga regnandet är nytt för mig. Visst hade jag hört talas om att det regnar mycket i Göteborg men inte att det regnar varje dag.  Nja inte riktigt men nästan.

Förra årets dröm om rosa stövlar blev ett par svarta svindyra Hunters som kommer väl till baks regntyngd mark. Det får bli en färgglad regnrock, en illröd  i nästa vända på stan.  Det kan nog pigga upp i vätan.   Vi behöver lite färg för att mota ut det grå och trista där ute.

I dag blir det teater. En förhandsvisning av ” Colettes kokbok” på Göteborgs Statsteater .  Colette  är en kvinna i sina bästa år, en  50+ som gör det hon har lust med utan att snegla på gängse normer.

En kvinnlig American Beauty, en pjäs om självförverkande. En pjäs som jag tror kan röra om i grytan och ge anledning till eftertanke  i höstmörkret. Hoppas nu att det är en pjäs som ger lite energi .

 

Colettes kokbok har premiär 30 november på Nya Studion.

Foto: annarkia

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
hälsa
11 years ago

kram på dig Annarika! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du skriver så bra.

/Lina

kram <3

Joanna
Joanna
11 years ago

Colette syns vara en intressant kvinna. Henne hade jag gärna velat möta. 🙂