Sverigedemokraternas rasism i orubbat bo.


Turerna runt Sverigedemokraterna befäster ett parti vars ideologi baseras på ett ”Vi och dom”, ett rasistiskt parti.

Nu ersätts Kent Ekeroth som filmade och hejade på när Erik Almqvist spottade ur sig rasistiska okvädningsord och sedan beväpnade sig med järnrör mitt i centrala Stockholm med en öppet rasistisk person. Richard Jomshof som  efterträder Kent Ekeroth som juridisk-politisk talesman för  (SD) bejakar spridningen av den islamfientliga tidningen Dispatch International till  medlemmar i Sverigedemokraterna. Det är en tidning späckad med förtal och öppet islamofobiska uttalanden.

Richard Jomshof och Jimmy Åkesson är samma andas barn . Vi minns Åkessons  islamofobiska artikel i Aftonbladet inför valet

Där redogjorde han tydligt för sin politiska filosofi: muslimer i Sverige är det största hotet mot landet sedan Adolf Hitler(Karin Pettersson)

Sven-Olof Sällström, som kursat två matbutiker och jagats av kronofogden ersätter Erik Almqvist som ekonomisk-politisk talesperson.

Jimmy Åkessons städpatrull fick ett snöpligt slut. Allt polerande till trots saknas nolltoleransen i ett parti med rötter i BSS, Bevara Sverige Svenskt, en organisation vars grund var rasism och fascism . Det är rötter som än idag blommar och sprider unken doft under ny beteckning, Sverigedemokraterna.

Enigheten är total inom den internationella expertkåren inom fascismforskningen; de nya europeiska partierna är fascistiska. Dagens begreppsförvirring måste upphöra, det är dags att börja benämna SD korrekt i det offentliga samtalet. (Henrik Arnstad ,journalist och  historiker)

 

Bloggat: M Moberg, Svensson


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

21 comments for “Sverigedemokraternas rasism i orubbat bo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.