Livboj runt sommaren…

… ett stadigt rep och båthake. Allt för att behålla sommaren ett tag till.

I går regnade det mest hela dagen och var ganska kylslaget. Idag skiner solen och vi har haft temperaturer upp emot 22-23 grader i norra Bohuslän.  Omväxlande väder med andra ord. Mer av den varan är att vänta om man får tro Martin Hedberg, meterolog

Sommaren har haft sin peak – nu kommer jojo-vädret. Ostadiga augusti präglas av ”varannandagsväder”.

Är det så det ska bli framöver gäller det att passa på. Vi packade badkläder och gav oss iväg  till Grebbestad och Ulmekärrsand.

grönemad 034Om bara någon månad har sommarrushen stannat av och båtbryggorna se övergivna ut.Efter en lång varm och solig sommar närmar sig hösten med stormsteg.

grönemad 032Vi stannade till en längre stund i Ulmekärrsand. Vandrade runt och njöt av vyerna och solen. Tog på något sätt  adjö av sommaren och filosoferade om hösten som väntar runt knuten.

grönemad 004Till helgen spås busväder på västkusten. Regn och åter regn och det redan i morgon. Ve och fasa Sydväst,regnkläder och stövlar istället för shorts och linne. Tror banne mig att jag drar ner rullgardinerna, låser dörren, skruvar upp värmen,behåller shorts och linne och kastar ut livbojen för att hålla kvar sommaren.

 

Foto: Annarkia

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

 

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments