Vattenspel och blommor väckte ont blod i Göteborg, bilder.

Medan media och sociala medier diskuterar näthat hackar göteborgare på vattenspel och blomarrangemang.

Göteborgs kommuns beslut att fräscha upp området utefter  Avenyn och på Götaplatsen fick vissa att gå i taket av harm och ilska. Ett vattenspel utanför statsbiblioteket längst upp på Avenyn och blomarrangemang utefter paradgatan och som ett hav runt Poseidon har hånats i spalterna och på social medier.

Nyfiken på hur det såg ut tog jag mig ner på stan utrustad med kamera.
IMG_2914
Möttes av ett avstängt och nedstängt vattenspel. En glasvägg på sidorna vid bussfälten ska sättas  upp för att öka trafiksäkerheten.

Enligt GP har barn. Studenter och andra tydligen passat på att ta sig en dusch i värmen.

Staketet ska vara öppet på kortsidorna så nästa gång hoppas jag på en bild på ett vattenspel i full gång med Poseidon och Konstmuseet i bakgrunden

IMG_2935

Blomarrangemanget på bilden är de som återfinns runt Poseidon. Vackert och rofyllt. Se fler bilder från gårdagens inlägg om Poseidon.

Varför kommunens ansträngning att skapa en miljö med vatten och blommor har fått utstå spott och spe förstår jag inte? Är det den göteborgska humorn som slått snett, är göteborgarna  konservativa och saknar förändringsbenägenhet eller är det rätt och slätt näthat det är frågan om?

Foto: Annarkia

Andra om , , , , , , ,

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Per-Anders
7 years ago

Den där sortens vattenspel med strålar som sprutar rakt upp ser man lite överallt numera, både i svenska städer som i utländska. Jag tycker de är fina.